EU projekt

EU project

Naziv projekta: MyPharmaSpace - Faza 5.

Korisnik: SPACE2C d.o.o.

Kratak opis projekta: Provedbom projekta planira se nadogradnja aplikacije MyPharmaSpace (analitika korištenja i sustav naplate aplikativnog softverskog rješenja MyPharmaSpace) čime će poduzeće SPACE2C d.o.o. postati konkurentnije u pružanju svoje usluge, zadovoljiti potrebe postojećih korisnika i trajno raditi na usavršavanju svoje usluge te privlačenju dodatnih korisnika, a znanstveno-istraživačka organizacija, Visoko učilište Algebra, će pružiti uslugu za unaprjeđenje inovativnog aplikativnog rješenja kroz dodatni razvoj i UAT testiranje aplikativnog rješenja MyPharmaSpace.

Ukupna vrijednost projekta: 125.000,00 HRK
Iznos koji sufinancira EU: 70.000,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta: od 22. siječnja 2021. do 22. travnja 2021.

Kontakt osoba:  Ivan Dobrinčić, univ.spec.oecc, dobrincic@gmail.com

U svrhu nastavka razvoja usluge, inovativne aplikacije MyPharmaSpace, poduzeća SPACE2C d.o.o., vanjski pružatelj usluge, Visoko učilište Algebra, će u sklopu provedbe projekta MyPharmaSpace - Faza 5. biti angažirano za dodatni razvoj i UAT testiranje aplikativnog rješenja MyPharmaSpace, točnije razvoj analitike mini-weba koji ima košaricu, transakcije i online naplatu. Navedene dorade su potrebne kako bi se omogućila brža nadogradnja aplikacije u budućnosti. Navedena inovacija predstavlja novost i u ponudi poduzeća, ali i na samom tržištu, obzirom da trenutno ne postoji aplikacija koja ima iste karakteristike kao aplikacija MyPharmaSpace.

Očekivani rezultat projekta je odrađeno dodatno UAT testiranje inovativnog aplikativnog software-skog rješenja MyPharmaSpace te unaprijeđene funkcionalnosti aplikacije, dok je primarni cilj provedbe projekta da poduzeće SPACE2C d.o.o. postane konkurentnije u pružanju svoje usluge, zadovolji potrebe postojećih korisnika i trajno radi na usavršavanju svoje usluge te privlačenju dodatnih korisnika.